30 Mart 2012 Cuma

Cake POPSS Tarifi


İşte insana mutluluk veren cakepopslar :) 

             Cakepops yapmasına da, yemesine de, resimlerine bakmasına da herşeyine bayılıyorum. Bu küçük çikolata toplarının içi kek. Çok güzel görüntüleri var ve tatları da bir o kadar güzel. Yapması biraz zahmetli ama zor değil. Sizin için en kolay tarifi veriyorum.

Malzemeler

  • 1 paket hazır kek
  • 1 paket krem şanti
  • 1 Paket Dr.Oetker Böğürtlenli Sos
Üzeri için
  •  Dr.Oetker Glazür Cake Icing
  • Dr.Oetker Pasta Süsü Sprinkles
  • Çöp şiş




Yapılışı

İlk önce hazır kekin hepsini rondodan geçiriyoruz. Aslında daha lezzetli olmaları için kendiniz evde pişirdiğiniz kekinizi de kullanabilirsiniz. Ben pratik olsun diye hazır kek kullandım. Sonra krem şantinizin yarısını ve böğürtlen sosunuzu rondodan geçirdiğiniz kekinize karıştırın. Elinizle bir top yumarlak yapın eğer yapılmıyorsa biraz daha krem şanti ekleyebilirsiniz.  Böğürtlen keke çok güzel bir lezzet katıyor. Eğer böğürtlen sevmiyorsanız çikolata sosu da ekleyebilirsiniz. Ya da krem şantinizi çilekli ve ya çikolatalı seçebilirsiniz.

Hazırladığınız karışım ile küçük küçük toplar yapın. Ve buzdolabında 2 saat bekletin. Toplar daha sıkı hale gelecektir.

Dr. Oetker Glazür Icing donan çikolatadır. Paketi sıcak suyun içerisinde 5 dk bekletiyorsunuz. Sonra derin küçük bir kaseye çikolatayı boşaltın. Çikolata donan çikolata olduğu için topları çikolataya çabuk batırmalıyız.Nasıl yapacağınızı aşağıdaki resimde daha net anlayacaksınız.

Çikolataya batırdıktan hemen sonra pasta süslerinizi hemen üzerine dökün çünkü eğer çikolata donarsa süsler üzerinde durmaz.
Ve işte mükkemmel cakepopslarım..!!!!









Aşağıdaki videoyu da izleyerek daha kolay cakepopslar yapabilirsiniz.





                                         




Hiç yorum yok: